Telefonie


XSbyte biedt voor jou als ondernemer een Alles-in-1 pakket aan met een flexibele invulling. Onze diverse abonnementsvormen geven je de vrijheid om jouw pakket in te vullen zoals jij dit wilt. Gaat het om Vast-Mobiel integraties, vast internet, mobiele bundels, vaste telefonie, 4G voor thuis, back-up 4G verbindingen of Voice-over IP; XSbyte biedt de uitkomst. 

Overzichtelijker kan bijna niet; alle telecomdiensten op 1 factuur.
Ideaal voor iedere ZZP’er of MKB’er!

Vast nummer op je mobiel?


Wij bieden de mogelijkheid voor een 1-nummer concept. Deze Vast-Mobiel integraties bieden de mogelijkheid om zonder gedoe met appjes, je zakelijke gesprekken op je mobiele telefoon te ontvangen. Maar ook de gesprekken van bijvoorbeeld kantoor naar buitendienst doorschakelen en vice versa, is mogelijk. Wij integreren jouw SIM-kaart in onze Cloud- telefooncentrale, waardoor er geen extra kosten zijn voor het doorschakelen! 

Daarnaast kunnen we natuurlijk ook de reguliere mobiele abonnementsvormen voor je verzorgen, zoals bijvoorbeeld onbezorgd bellen en 10GB data binnen de EU.

¿Quanta costa?


Onze telefooncentrale met eigen beheermogelijkheid is te verkrijgen vanaf 5 gebruikers. Minder dan 5 gebruikers? Geen probleem, dan beheren wij de centrale-functies voor jou.

Per gebruiker betaal je €17,50 per maand, inclusief alle functies en inclusief 500 belminuten binnen Nederland per gebruiker per maand, dit is te verdelen over het gehele bedrijf. Heb je 10 gebruikers, dan krijg je voor het hele bedrijf 5000 belminuten.


Dit lijkt mij wel wat!