Colocatie


Op onze datacenterlocaties kunt je veilig je server of NAS onderbrengen en koppelen met je eigen locaties. Door het plaatsen van je server in het datacenter verminder je de kans op uitval.

Onze datacenterlocaties voldoen aan veiligheidscertificaten en zijn daarnaast fysiek beveiligd.

De stroomverbindingen en internetverbindingen zijn dubbel uitgevoerd zodat je apparatuur altijd online is.


Wij begrijpen we het belang van een betrouwbare en veilige colocatie voor jouw bedrijfskritische applicaties. Daarom hebben we onze servers ondergebracht in het QTS datacenter in Groningen. Onze racks hebben een redundant uitgevoerd netwerk en powerfeed. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op optimale uptime en betrouwbaarheid.

Ook kunnen we het beheer van je Linux- of Windows-server uit handen nemen. Bovendien zijn onze diensten ook geschikt voor het hosten van QNAP- en Synology-nassen. Zo heb je altijd de oplossing die het beste bij jouw behoeften past.

Een van de unieke voordelen van onze colocatiediensten is de mogelijkheid voor directe glasvezelverbindingen naar het datacenter via het Community Network Groningen en Bright Access. Dit zorgt voor snelle en efficiënte toegang tot je data, zonder onnodige vertragingen.

Kom eens langs voor een kop koffie en een rondleiding door ons datacenter in Groningen.


Veilig

Je data staat heel veilig in het datacenter. Je kunt alleen binnenkomen op afspraak waarbij je ID bewijs moet laten controleren.

Geen stroomuitval

Door de twee stroomfeeds valt 
je apparatuur nooit uit. Als de netstroom uitvalt nemen generatoren het over.

Altijd bereikbaar

Je apparatuur is altijd bereikbaar via internet of via een directe (dark fiber) verbinding