Domeinregistratie


Elk bedrijf begint met een idee, leg dit vast!
Wij bieden een ruime keuze uit domeinextensies en webhostingpakketten met zeer aantrekkelijke prijzen vanaf €14,95 per jaar.

Er is tevens de mogelijkheid verkeer door te sturen naar je andere domeinnaam bij een andere hostingprovider via onze kosteloze doorstuurservice.

E-mail of een website op uw domeinnaam? Dat kunnen we ook!

Neem contact op

Shared webhosting


Betrouwbare webhosting, als basis voor jouw website of webapp, dat is waar wij voor zorgen. Hulp nodig? Dan zijn wij beschikbaar voor al je vragen.
We kunnen daarom het beheer aan jouw IT-beheerder of marketeer overdragen.

Hieronder vind je onze standaardpakketten, heb je specifieke wensen?
Neem dan contact op voor een pakket op maat?

Voor gebruik van e-mail in je hostingpakket kun je gebruikmaken van Exchange Online.

Standaard

59 .00

per jaar
  • Opslag: 1500 MB
  • Dataverkeer: 30GB (fair use)
  • Onbeperkt aantal MySQL-databases en FTP accounts

Uitgebreid

89 .00

per jaar
  • Opslag: 3000MB
  • Dataverkeer: 50GB (fair use)
  • Onbeperkt aantal MySQL-databases en FTP-accounts

Deluxe

​€ 139 .00

per jaar
  • Opslag: 6000MB
  • Dataverkeer: 100GB (fair use)
  • Onbeperkt aantal MySQL-databases en FTP-accounts

Microsoft 365


Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, is een geïntegreerde suite van productiviteitstools en diensten die zijn ontwikkeld door Microsoft. Deze cloudgebaseerde oplossing biedt gebruikers toegang tot een reeks applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive en meer, waardoor ze efficiënt kunnen samenwerken, communiceren en hun dagelijkse taken kunnen uitvoeren.

Microsoft 365 is beschikbaar in verschillende abonnementen voor zowel particulieren als bedrijven, en is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke gebruiker. Met automatische updates en continue verbeteringen biedt het platform de nieuwste beveiligingsfuncties en innovaties, wat resulteert in een betrouwbare en veilige ervaring.

Door gebruik te maken van de kracht van de cloud kunnen gebruikers met Microsoft 365 overal en op elk apparaat werken, zolang er een internetverbinding beschikbaar is. Dit stelt teams in staat om flexibel en efficiënt te werken, ongeacht de locatie, en bevordert een naadloze samenwerking.

Reseller hosting


Beheer je websites voor meerdere bedrijven of wil je websites voor je klanten beheren? Dan is onze resellerhosting de meest ideale oplossing.

Je betaalt een vast bedrag en maakt je eigen hostingpakketten aan binnen de gekozen limieten.
Voor vragen van je klanten ben jij beschikbaar en wij zijn jouw vraagbaak.

Specifieke wensen? Uiteraard bieden wij hostingpakketten op maat voor resellers aan. Neem contact op voor meer informatie. XSbyte heeft een partnerprogramma. Wanneer iemand via jouw partnerlink klant wordt, ontvang je een kleine vergoeding.
Geïnteresseerd? Neem contact op.