MikroTik beheer en ondersteuning

XSbyte ❤️ MikroTik

XSbyte is gek op MikroTik apparatuur. Of het nou een Cloud Core Router, Cloud Router Switch of een SXTsq is, het maakt ons niet uit. Door onze jarenlange ervaringen weten we (bijna) alles van RouterOS en RouterBOARD. 


Ondersteuning

Heb je ergens een MikroTik router geplaatst en wil je een speciale feature gebruiken waar je niet uit komt? Wij helpen je bedrijf hier graag mee. XSbyte staat klaar om je te ondersteunen bij het configureren en optimaliseren van je MikroTik apparatuur. Of het nu gaat om de instellingen van een DHCP server, het verbeteren van de firewall, of het optimaliseren van de prestaties, wij bieden de expertise die je nodig hebt. 

Beheer

XSbyte biedt ook beheer- en monitoringdiensten voor je MikroTik apparatuur. Dit doen we al voor veel tevreden klanten. Onze dienst is perfect voor bedrijven met een bestaande MikroTik infrastructuur die behoefte hebben aan betrouwbare ondersteuning. We houden je netwerk continu in de gaten, voeren preventief onderhoud uit en lossen snel eventuele problemen op. Bij ons weet je zeker dat je netwerk in goede handen is, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het succes van je bedrijf.

Advies

Door onze ervaring weten we precies welke hardware en configuraties goed werken in bepaalde situaties. Wil je advies hebben over bijvoorbeeld een vlekkeloze WAN failover, multi-site (WireGuard/IKEv2) VPN of een super snelle 4G verbinding? Wij helpen je hier graag mee. 

Wil je meer weten over MikroTik​?

Neem dan contact met ons op.