Bedrade en wifi bedrijfsnetwerken

Dat is echt wel ons ding. Wij helpen je bedrijf graag met het vernieuwen of verbeteren van je netwerk. 


Accesspoint gemonteerd aan een kabelgoot

Wifi

Wist je dat een draadloze verbinding soms sneller kan zijn dan internet via een kabel? 

Stabiele en snelle WiFi toegang mag tegenwoordig niet meer ontbreken op je werkplek. Toch krijgt het inrichten van een draadloos netwerk vaak niet de aandacht die het verdient in veel kantoren. En dat is zonde!

Een goed uitgemeten en gepland WiFi netwerk voorkomt veel frustraties en zorgt er voor dat jij en je collega’s zich kunnen richten op zaken die belangrijk zijn. En voor bezoekers van je bedrijf kunnen we gelijk een WiFi gastnetwerk realiseren.

Afhankelijk van de behoefte gebruiken we de nieuwste wifi-6 apparatuur van MikroTik, Cambium Networks of Omada


VPN


Heeft je bedrijf meerdere vestigingen? Dan kan de vraag ontstaan om de netwerken van de vestigingen onderling veilig met elkaar te verbinden via een Virtual Private Network (VPN) over internet. Het is natuurlijk belangrijk dit veilig gebeurt. Door gebruik te maken van de sterke encryptie zorgen we ervoor dat er veilig data kan worden uitgewisseld tussen de verschillende vestigingen.

Ook als je bedrijf diensten afneemt in een datacenter, kunnen we er voor zorgen dat de communicatie tussen je datacenterdiensten en je kantoor veilig verloopt via een VPN-tunnel.

Verzamelpanden


Wil je geen wildgroei aan draadloze access points in je bedrijfsverzamelgebouw? We kunnen desgewenst een WiFi-dekkend netwerk aanleggen in het hele gebouw. Bedrijfsnetwerken zijn onderling volledig van elkaar afgeschermd.

En wil je naast WiFi in gebouw ook bekabeld netwerk aanleggen? Geen probleem natuurlijk. We zorgen er voor dat elke huurder een afgeschermd gedeelte op het netwerk krijgt, door gebruik te maken van VLANs.

Meer over verzamelgebouwen

gray concrete building during daytime