WiFi op een camping

Wil je je gasten voorzien van meer dan uitstekende WiFi? Lees dan vooral even verder!

white and blue rv trailer on green grass field under blue sky during daytime

Genoeg streepjes maar toch langzaam?


Waarschijnlijk komt het bekend voor. Je hebt een goed WiFi signaal op je telefoon of laptop. En toch laden websites niet of heel langzaam in. Gasten klagen over de WiFi en je hebt geen idee waar het aan ligt. Het signaal lijkt toch goed immers?

Wat veel wordt vergeten, is dat WiFi twee kanten om moet kunnen werken. Je WiFi-punt kan nog zo sterk binnenkomen op de draadloze apparaten van je gasten, maar al deze apparaten moeten ook goed kunnen worden ontvangen door je WiFi-punt(en) op de camping. En daar gaat het vaak mis. De WiFi-punten op je camping “horen” de apparaten van je gasten niet goed of verstoord. Resultaat is een verstoorde communicatie waardoor internet langzaam aanvoelt of op bepaalde momenten zelfs helemaal niet werkt.

Herkenbaar fenomeen op jouw camping? Lees dan vooral even verder. De WiFi-oplossingen van XSbyte zorgen voor tevreden gebruikers en goede reviews!

Meten is weten 


Geen enkel campingterrein is hetzelfde. Bomen en gebouwen op het terrein beïnvloeden het WiFi-signaal. Een meting op het campingterrein is daarom essentieel. We kunnen met deze meting inzichtelijk maken hoeveel WiFi punten er nodig zijn en waar deze moeten worden geplaatst.

Kan jouw camping betere WiFi gebruiken?

Neem contact met ons op!

Tevredenheidsgarantie


We zijn er van overtuigd dat we de juiste WiFi oplossing voor je camping kunnen leveren. Een oplossing die er voor zorgt dat campinggasten niet langer bij je komen klagen over langzaam of niet functionerend draadloos internet.  We bieden daarom onze producten en diensten aan met onze tevredenheidsgarantie. We kunnen het ons niet voorstellen, maar ben je niet tevreden over de door ons geïnstalleerde WiFi oplossing dan dan we niet moeilijk. Tot drie maanden na installatie krijg je van ons zonder gedoe je geld terug.

Op onze nieuwspagina kun je een aantal klantcases lezen.