gray concrete building during daytime

Bedrijfsverzamelgebouwen

Je bedrijf vestigen in een bedrijfsverzamelpand brengt veel voordelen met zich mee als ondernemer. Koffie, schoonmaak, draadloos een receptie. Het is vaak allemaal geregeld. Net als bijvoorbeeld het (draadloze) internet.

Toch komen we in de praktijk vaak tegen dat internettoegang veel klachten oplevert. Het is langzaam, valt uit of je kunt afdrukken maken op de printer van het bedrijf 2 deuren verderop. En de kwaliteit van je Teams-gesprekken is met enige regelmaat niet om over naar huis te schrijven.

Wil je als eigenaar van een bedrijvenverzamelgebouw goed en stabiel (draadloos) internet aanbieden aan je huurders dan is kunnen we je zeker verder hier mee helpen! 


Ieder bedrijf veilig online


Bij het leveren van internet, of het nu draadloos is of niet, in een bedrijfsverzamelgebouw, is het essentieel dat de netwerken van de verschillende huurders volledig gescheiden zijn. Het is uiteraard niet de bedoeling dat bedrijven toegang hebben tot elkaars netwerken. Bovendien is een snelle WiFi- en bekabelde verbinding belangrijk. De totale internetcapaciteit in het gebouw moet eerlijk verdeeld worden onder alle gebruikers, op elk moment van de dag. Een telefoongesprek of Teams-vergadering mag niet gestoord worden door een grote download van een buurbedrijf.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Neem contact met ons op

Maatwerk

XSbyte heeft veel ervaring in het leveren van betrouwbare glasvezelverbindingen in bedrijfsverzamelgebouwen. Elk gebouw is uniek, en er is vaak al een netwerkstructuur en een gedeelde internetverbinding aanwezig. We vinden het belangrijk om eerst de huidige problemen en mogelijkheden binnen een gebouw in kaart te brengen, maar we luisteren ook naar de wensen van de huurders. Met al deze informatie kunnen we, rekening houdend met de bestaande infrastructuur en het budget, een voorstel doen. Ons uiteindelijke doel is altijd hetzelfde: stabiel, veilig en snel internet, al dan niet draadloos, voor alle huurders.

Beheer en ondersteuning


Bij XSbyte hebben we flexibele opties om aan jouw behoeften te voldoen. We kunnen het volledige netwerkbeheer op ons nemen, of alleen ondersteuning bieden wanneer dat nodig is. Daarnaast kunnen we als internetprovider rechtstreeks internetverbindingen leveren aan de gebruikers in het gebouw.