Internet van XSbyte


Zoek je naar bedrijfsinternet dat zowel razendsnel is als gunstig geprijsd? Wij bieden op maat gemaakte internetoplossingen die perfect passen bij jouw organisatie. 

Ons aanbod is ontworpen om de downtime te minimaliseren en inclusief een robuuste back-up connectie voor noodgevallen. Niet zeker wat de juiste keuze is, welke alternatieven er zijn of hoe je aanbieders van zakelijk internet kunt beoordelen? Maak je geen zorgen. Wij hebben veel ervaring met internetoplossingen voor bedrijven. Wij helpen je graag bij het selecteren van het optimale internetpakket voor jouw bedrijf.


Vertel mij meer!


Vast bedrijfsinternet

XSbyte kan in heel Nederland vast internet leveren. Afhankelijk van de behoefte kunnen wij internet leveren over glasvezel, coax of xDSL. Wij werken hiervoor samen met KPN WBA, KPN Grootzakelijk, Bright Access, Eurofiber, Community Network Groningen en nog een aantal lokale partijen. 

Als een vaste internetverbinding geen optie is kunnen wij altijd internet leveren over 4G/5G of een straalverbinding inzetten. 

Wil je weten wat de opties voor jouw bedrijf zijn? Vul onderstaande informatie in en we nemen contact met je op. 


Overal en altijd online

Naast vaste internetverbindingen biedt XSbyte mobiele oplossingen in de vorm van 4G/5G-verbindingen. 

Dit kan handig zijn als tijdelijke oplossing of als back-upverbinding. We zetten deze oplossing ook regelmatig in voor locaties waar andere verbindingen vanwege kosten of afstand geen optie zijn. We kunnen met onze oplossing enkele kilometers overbruggen.​

Meer over 4G/5G

StraalverbindingenEen straalverbinding is een goedkoop en betrouwbaar alternatief voor een bekabelde verbinding. Met een straalverbinding is het mogelijk om een draadloze netwerkverbinding te maken tussen twee locaties. Afstanden tot 30 kilometer en snelheden van meer dan 1000 Mbit/s zijn hiermee mogelijk.


Meer informatie over straalverbindingen