Gemakkelijk je telefonie beheren via je Google of Office 365 agenda


Dankzij onze koppeling tussen jouw Google- of Office 365-agenda en het VoIPGRID/Voys- of Axeos-platform kun je moeiteloos doorschakelingen aanpassen op basis van datum en tijd.


Het is enorm handig voor het plannen van de storingsdienst of het doorverbinden naar een waarnemend collega-tandarts. Hiermee kun je moeiteloos een jaarplanning maken! Bovendien kun je telefoondiensten tussen verschillende vestigingen of afdelingen gemakkelijk inplannen. En als er wijzigingen zijn, hoef je deze alleen maar aan te passen in de (gedeelde) agenda.

Het aanpassen van belroutes op het VoIPGRID- of Axeos-platform kan soms ingewikkeld zijn en fouten veroorzaken, waardoor je onbedoeld onbereikbaar wordt voor je klanten. Het grote voordeel van deze koppeling is dat het voor iedereen eenvoudig wordt om aanpassingen te maken. Bovendien maakt het de bereikbaarheid voor iedereen in één oogopslag inzichtelijk


Hierboven zie je een voorbeeld van een agenda die is gekoppeld aan het telefonieplatform. Door simpelweg tijdblokken aan te maken en daarbij een telefoonnummer op te geven wordt er een doorschakeling gemaakt naar het betreffende nummer. Het telefoonnummer kan van een gebruiker, belgroep of belplan extensie zijn. Ook kun je een extern (mobiel) telefoonnummer opgeven. Makkelijk toch?

Wat je nodig hebt voor deze koppeling is de “module webhooks” op het VoIPGRID platform. En natuurlijk ook een Google of Office 365 agenda. Dit hoeft niet je eigen agenda te zijn. Een (gedeelde) agenda speciaal voor de telefonie werkt wel zo overzichtelijk.

Overtuigd van deze handige koppeling? Vraag dan je agenda-integratie aan via het onderstaand formulier. Configureren van de koppeling staat uitgelegd in de handleidingen, die je rechtsonder op deze pagina vindt.

En wil je toch liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Kosten


Eenmalige setup: 75 euro

Maandelijks: 5 euro per agenda

Facturatie: per kwartaal, half jaar of jaar


Handleidingen

Handleiding portal configureren

Handleiding Google Agenda

Handleiding Microsoft Office 365 agenda

Agendakoppeling aanvragen