ICT bedrijf in Groningen 

Ben je op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in Groningen dat je volledige ICT-beheer uit handen kan nemen? XSbyte is jouw deskundige partner voor systeembeheer, netwerkbeheer, zakelijke telefonie en internetverbindingen.Over XSbyte

Persoonlijk

Bij XSbyte ben je geen nummertje. Wij kennen al onze klanten. Als je ons belt krijg je geen keuzemenu en vragen we niet naar ticketnummers. Je krijgt direct iemand aan de lijn met verstand van zaken. We geloven in een persoonlijke benadering en bouwen aan langdurige relaties met onze klanten. Ons team is altijd beschikbaar om je snel en efficiënt te helpen, of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer, VoIP telefonie of een probleem met je internetverbinding. Bij ons krijg je de aandacht en service die je verdient, zodat je ICT altijd perfect werkt. En je bent ook altijd welkom op ons kantoor in Roden


Specialisatie

Naast de werkplekken hebben wij ons gespecialiseerd in internetverbindingen en netwerken. Met onze jarenlange expertise in netwerken zorgen we voor stabiele en snelle verbindingen. Hierdoor blijft jouw bedrijf altijd optimaal functioneren. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, wij bieden op maat gemaakte netwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.


Onze klanten in en rondom Groningen

In de regio Groningen vertrouwen verschillende bedrijven op ons voor hun ICT-beheer. Bedrijven zoals 365werk, Effektief en Transcare hebben hun ICT in onze handen gelegd. Wil je ook samenwerken met een ICT bedrijf dat jouw ICT met persoonlijke aandacht en professionaliteit beheert? Kies dan voor XSbyte voor deskundig systeembeheer, netwerkbeheer en betrouwbare internetdiensten.


Diensten

Systeembeheer en werkplekken

Bij XSbyte weten we hoe druk je het hebt met het runnen van je bedrijf. Laat ons dan het zware IT-werk doen. Met onze Onbezorgde Werkplek zorgen we voor een aangepast pakket dat perfect past bij jouw bedrijf en je werknemers. Zo krijg je meer tijd om je te focussen op wat echt belangrijk is - je bedrijf laten groeien.


Netwerken en wifi

Wij zijn gek op netwerken en draadloos internet. Of het een normale bekabelde netwerkverbinding, glasvezelnetwerk of een draadloze verbinding is maakt ons niet uit. In alle gevallen toen wij altijd ons best om het 100% in orde te krijgen. 

Wij kunnen het complete netwerkvraagstuk uit handen nemen. Wil je meerdere vestigingen gekoppeld hebben over VPN-verbindingen? Geen probleem! Ook maken we in een handomdraai een draadloze verbinding naar een locatie zonder bekabelde internetverbinding. 


Internetverbindingen

XSbyte kan door heel Nederland internetverbindingen leveren. Zowel bekabeld als draadloos via 4G of 5G. Maar in de stad Groningen kunnen we je bedrijf direct aan het datacenter koppelen via het Community Network Groningen. Op die manier is je bedrijf direct gekoppeld aan het internet. Snelheden van meer dan 10Gbit/s zijn mogelijk over dit netwerk. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op. 


Telefonie

Telefonie maakt de zakelijke werkplek compleet. Doordat wij jarenlange ervaring hebben met VoIP telefonie kunnen we alle configuraties maken die jouw bedrijf nodig heeft. Het is ook mogelijk om je softwarepakket te koppelen aan de telefonie, op die manier weer je direct wie er belt. Scheelt tijd en frustratie!


Kopje koffie?

Wij zijn ook heel benieuwd naar jullie!


Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Geef je contactgegevens door en we bellen je zo snel mogelijk terug.