Internet zonder kabels op de camping

Een heerlijk dagje uit in de natuur hoeft niet te betekenen dat je zonder internet zit. Camping De Oude Trambrug, gelegen in Hoornsterzwaag, heeft dat goed begrepen. XSbyte heeft onlangs een modern wifi-netwerk op de camping geïnstalleerd. Het resultaat? Super tevreden kampeerders die zelfs in de vrije natuur kunnen genieten van razendsnel internet.

Om de camping van wifi te voorzien, hebben we een opstelling gemaakt met meerdere sectorantennes. Deze antennes hebben we met elkaar verbonden via straalverbindingen. Deze oplossing heeft een groot voordeel: er hoeven geen kabels gegraven te worden over de gehele camping, wat zowel tijd als geld bespaart.

De sectorantennes zijn aangesloten op een glasvezelverbinding. Hierdoor kunnen kampeerders genieten van zeer snelle en betrouwbare internettoegang, ongeacht waar ze zich op de camping bevinden. Het is dus mogelijk om zelfs vanuit de tent of caravan te streamen, online te winkelen of in contact te blijven met vrienden en familie.

Bij XSbyte zijn we er trots op dat we Camping De Oude Trambrug hebben kunnen helpen om hun bezoekers een nog betere ervaring te bieden. Dit project toont aan dat zelfs op een camping, midden in de natuur, je nog steeds kunt genieten van een hoge kwaliteit internetverbinding.