Hoe we Picnic Hubs van internet voorzien


Bij XSbyte is het simpel: we zorgen dat je bedrijf altijd online is. Want zeg nu zelf, in deze tijd kan je toch niet zonder goed internet? Of je nu vanuit je zolderkamer een bedrijfje start, met je start-up in die hippe co-workspace zit, of zoals Picnic een online supermarkt runt.

Oh ja, als je Picnic nog niet kent: ze zijn de boodschappenwereld op z'n kop aan het zetten. En om hun boodschappen snel en slim bij jou te krijgen hebben ze hubs in heel Nederland. Trots als we zijn, zorgt XSbyte dat deze hubs altijd verbonden zijn met top internet.

Hoe we dat doen? Elke Picnic hub is anders. Dus kijken we eerst wat een hub nodig heeft. Welke internetoptie past het beste? Dat hangt af van waar de vestiging is, hoe het gebouwd is en hoeveel data er doorheen moet.

De keuzes? Van traditioneel koper internet tot razendsnel glasvezel en handige mobiele connecties zoals 4G en 5G. Elk heeft z'n pluspunten. Zo is koper prima voor plekken waar je geen andere internetverbinding kunt krijgen. Maar wil je snel en sterk? Dan ga je voor glasvezel of business fiber. En met 4G of 5G ben je lekker flexibel, zonder gedoe met kabels.

En dan? Als we weten wat het beste past, komen we installeren. En dat doen we goed. Maar daar stopt het niet. We houden alles in de gaten, dag en nacht. Mocht er iets zijn, dan zijn we erbij. 

Dus, kort gezegd: XSbyte zorgt dat Picnic altijd online is. Zo kunnen zij zorgeloos hun ding doen: jou de beste service geven!