Straalverbinding over een industrieterrein in Groningen

Zit je op een nieuw bedrijventerrein en lukt het maar niet om een stabiele en betaalbare internetverbinding te krijgen? Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen had hier ook mee te maken. XSbyte kwam echter met de oplossing door een stabiele point-to-point straalverbinding te realiseren tussen het hoofdkantoor op industrieterrein Driebond en de volledig geautomatiseerde containeropslag op het industrieterrein Roodehaan. Deze straalverbinding is gemaakt over een afstand van 2,25 kilometer op de licentievrije 5GHz band.

Voor een bedrag onder de €2000 was de straalverbinding binnen een paar dagen actief. Dit zorgde voor een snelle en efficiënte oplossing die direct voordelen opleverde. Dankzij de nieuwe verbinding kan Jan de Jong hun containercomputer op afstand bedienen en de beveiligingscamera's bekijken. Dit zijn cruciale bedrijfsfuncties die zorgen voor meer efficiëntie en veiligheid.

Dit is maar één voorbeeld van hoe een straalverbinding kan helpen om een sterke internetverbinding te realiseren op plekken waar traditioneel internet niet haalbaar is. 

Ben je ook geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.